Coehoornstaete, Arnhem

< terug
Coehoornstaete Arnhem veraf

Coehoornstaete, Arnhem

Buis Real Estate heeft RVG Invest geadviseerd bij de verkoop van 55 appartementen, 45 parkeerplaatsen en commerciële plint in Arnhem Coehoorn.

Overzicht

Prime Pitch heeft een appartementencomplex in het centrum van Arnhem verworven, bestaande uit 53 appartementen, 45 parkeerplaatsen en een commerciële ruimte in de plint. De verkoper van het complex Coehoornstate is RVG Invest en de transactie werd door middel van een share deal geëffectueerd. Buis Real Estate adviseerde RVG Invest CV bij de transactie.

Locatie

Tussen Arnhem Centraal en de Rijn bevindt zich een bijzonder gebied. Ooit was bedacht dat in het Coehoorngebied een groot bedrijvenpark met nieuwe kantoren moest komen. Nadat die plannen gecanceld werden, groeide het Coehoorngebied uit tot Coehoorn Centraal: dé creatieve broedplaats van Arnhem.

Vrijwel iedere stad in Nederland kent wel een buurt zoals het Coehoorngebied: een enigszins verouderd gebied waar plannen voor gemaakt worden die vervolgens niet doorgaan. Meestal glijden dit soort buurten af tot een plek waar je liever niet wilt zijn. In het Coehoorngebied liep het anders. Deze buurt kwam juist tot leven. Tegenwoordig bruist de buurt van de creatieve bedrijven, zzp’ers en startups. In totaal hebben tachtig bedrijven hun onderkomen in een van de zeven oude kantoorpanden die samen Coehoorn Centraal vormen.