Over Buis Real Estate

De werkwijze van Buis Real Estate is altijd klant georiënteerd, oplossingsgericht, pragmatisch, hands-on en commercieel gedreven.

Buis Real Estate is de verzamelnaam geworden voor diverse diensten. Sinds medio 1995 zijn we actief in de branche waardoor we een actief netwerk hebben opgebouwd in de sector.

Door verschillende werkervaring bij (bedrijfs-)makelaars kantoren, vastgoedfinanciering (ING REF/ SNS PF), crowdfunders en beleggers op te hebben gedaan hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot een generalist in de vastgoedsector met een passie voor vastgoedmarketing en vastgoedontwikkelingen.

Opgeleid als oorspronkelijk Register-Taxateur (RT) en hobbymatig als Senior Marketing Professional (SMP) is er een kennisintensieve basis om een veelvoud van vastgoedvraagstukken te kunnen analyseren. Dit vanuit diverse invalshoeken welke leidt tot creatieve werkbare en rendabele oplossingen voor opdrachtgevers.

Om aan te sluiten bij marktprofessionals zoekt Buis Real Estate aansluiting bij voor de sector te doen gebruikelijk kwaliteitseisen.

Zo vallen de diensten inzake bemiddeling altijd onder NVM Voorwaarden

Alle zaken met ontwikkelaars vallen onder de normen en waarden van NEPROM

Alle zaken met (institutionele) beleggers vallen onder Gedragscode zoals opgesteld door IVBN

Kantoor

Buis Real Estate is gevestigd te Velp aan Zutphensestraatweg 3. Op Boerderij Frankenhof aan de rand van Natuurgebied de Posbank, op korte rijafstand van het “Velperbroekcircuit”, houden wij kantoor.

Referenties

Wij hebben referenties welke openbaar te zien zijn. Daarnaast is er een veelvoud van referenties aan te leveren, die zijn echter niet geschikt voor een online weergave, gegeven het “off-market” karakter. In een persoonlijk onderhoud zijn alle referenties uiteraard beschikbaar en te verkrijgen met de nodige toelichting. U kunt hierover contact met ons opnemen.

Strategisch netwerk

Door de jaren heen is er een solide netwerk opgebouwd. Buis Real Estate heeft eerstelijns toegang in de vastgoed wereld op C-level en kent de outperformers op specialiteiten voor juridische- fiscale- bouwkundige- en marketing vraagstukken. Zo is er een actieve samenwerking met o.a.:

Kantoor